Hockey

Har nu suttit och kollat på How I Met Your Mother på internet, jag har kommit till säsong 6 redan. Tack Jennifer för att du visade sidan där man kollar på det. :)
Förlåt, men du ser så gullig ut på bilden :)

Det har även varit mycket med skolan och en del andra grejer, har skrivit en krönika "Jag tycker, alltså finns jag" den handlar om att vi inte längre vågar uttrycka våra åsikter, att vi blivit räddare och räddare för att säga fel saker, Ett reportage "En tickande språkbomb" som handlar om språkets utveckling och var vi hamnar om vår grammatik blir sämre. Jag har även skrivit en artikel "Starka känslor skildras av unga musiker" detta är alltså en vanlig artikel och den har inget med försämring att göra, nej den handlar om min kära broders klass, de älskade Musikesteternas musikal. Förvisso är det inte "deras" musikal, musikalen är skriven av Jonathan Larson och handlar om liv i New York på nittiotalet.
För den som älskar bra musik är det inte svårt att veta vilken musikal jag pratar om, det är ju självklart "Rent".
Jag kan redan nu säga det här så slipper jag förklara i kommentarer, Nej det är inte rent som ett städat hus.
Anywho, för er som inte sett musikalen så rekomenderar jag den verkligen, den är riktigt bra, men skippa Broadway-versionen eller filmen, gå på musikesteternas uppsättning istället, jag lovar de är bäst!
Några av texterna är från musikalen :)
Hockey VM har ju startat nu, gick ju bra igår 3-1 mot Norge.
Nu sitter jag framför tv:n och kollar på Svverige-Tjeckien.

Samtidigt som jag gör detta smsar jag med en underbar pojkvän, du är mitt allt. <3

Sommar snart? Längtar!
Tänk att det var nästan ett år sen det såg ut så här i mormors trädgård!

RSS 2.0