Somliga har det bra

Igår blev det till att vara barnvakt då, det gick bra, jag behövde liksom inte ta hand om barnen. Vi spelade sims och kollade på En Fyra För Tre bara för att jag skulle visa att Göran Gillinger (som spelar Erik i Nyköpings Gästabud) varit med i tv (på nittiotalet) !

Idag sov jag väldigt länge och vid klockan halv tre begav jag och mamma oss in till Nyköpings stad, lite senare kom även Frida och vi möttes vid Nyköpings Hus, där vi satt ett tag och kollade på allt som händer innan själva Gästabudet börjar, fäktningar, kast av yxor, riddare som blir dubbade och mycket annat. Precis innan vi skulle bege oss till bion så Rider Hertigarna Erik och Valdemar in, Erik (Göran) stannar till:

"Jaha, här sitter ni och har det trevligt"
"jodå"
"Somliga har det bra"
Japp, så gick det till när jag pratade med en tv-kändis för första gången! :P

Efter detta minnesvärda möte drog vi oss bort från Nyköpings hus och vidare mot Biostaden där vi skulle se, mogna som vi är, Ice Age 4, jorden skakar loss. Den var absolut väldigt bra, men det kändes lite olustigt när vi gick in i salongen och såg en massa sjuåringar och deras föräldrar sitta och stirra på ett par trettonåringar, jag tror att vi var de enda tonåringarna där inne....

Efteråt gick fick jag skjuts hem och åt middag och har kollat lite på Urban Legends.

Har även lagt in en massa bilder från Englandresan på min facebook-sida, kolla gärna in och kommentera :P

Ps. Om ni är intresserade av musik, teater, nyköping, historia, personer, organisation, eller något annat rekomenderar jag verkligen att gå och kolla på Nyköpings Gästabud, för även om du kanske inte tycker att Nyköpings historia är världens roligaste så kommer du få dig ett gott skratt, det är hur roligt, allmänbildande och musikaliskt som helst! Gå dit, ni kommer inte att ångra er!

Dålig bildkvalitet, men men, sånt e livet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0