"It's oh, so quiet"

And so peaceful until man hör hur jennifer vänder sig i sängen bredvid, men jag dömer henne inte, hon ska ju faktiskt upp klockan halv 6 i morgon bitti för att sommarjobba.
Ja, så själv sitter jag uppe och tänkte uppdatera er alla (typ 5 pers) om vad som hän sen maj månad...

Min käre bror har tagit studenten, vilket innebär att han har gått ut gymnasiet, vilket innebär att jag kommer göra det om 5 år! Vad har jag gjort med mitt liv so far?
Jaja, så har även Albin fyllt år och både min och hans släkt var med på kalaset, han fick massa presenter och verkade allmänt glad. :)

På midsommarafton satt jag på ett flygplan i fem timmar, för att sedan bli hämtad av min värdfamilj på någon okänd plats i Abingdon, Oxford. Klockan hade hunnit bli över tolv när jag kom till ro och slumrade in.
Dagen därpå skulle vi visa för italienarna hur man firar midsommar, så vi fick dansa små grodorna och leka björnen sover (är det bara jag som inte visste att man lekte det på midsommar?)
Och nu kom jag på att jag glömde den enda "att-göra"saken jag hade i England, jag skulle förklara för Ina (italienarna) att jag förstod när de pratade om mig och när de pratade i allmänhet... Jaja, gjort är gjort, eller man kanske ska säga ogjort är inte gjort?... i alla fall, var var jag? Jo Ina var det ja, de var väldigt trevliga, en var extra trevlig... sorry, vill ni ha mer info får ni ta det personligen med mig ;)
En dagsutflykt vi var på var till Bath, i den staden fanns det en disneybutik är det fanns en massa disneykläder (mulan, toystory, spiderman, någon random prinsessa etc.) och storlekarna stod i ålder, så de minsta var 2-3 år och de äldsta var 8-10 år, gissa vem som kunde ha dem! :P (och jag blev väldigt stilig som Woddy...)
På discona som var var det många som dansade och många som ville dansa. Värst var Spanjorerna, men alla spanjorer var även dem väldigt trevliga, en del kanske för trevliga......
Men nu är man äntligen hemma igen, mitt kära Svea Rike, du är nog det finaste land jag känner (efter spanien)
Men jag kommer aldrig glömma er, Nacka, Sala, Ume, Malmö, Rom, Málaga, jag saknar tillochmed dig Danderyd!

Nej, nu ska jag sova, får bli ett längre inlägg om resan nästa gång vi ses.

Kram från Vischan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0