Somliga har det bra

Igår blev det till att vara barnvakt då, det gick bra, jag behövde liksom inte ta hand om barnen. Vi spelade sims och kollade på En Fyra För Tre bara för att jag skulle visa att Göran Gillinger (som spelar Erik i Nyköpings Gästabud) varit med i tv (på nittiotalet) !

Idag sov jag väldigt länge och vid klockan halv tre begav jag och mamma oss in till Nyköpings stad, lite senare kom även Frida och vi möttes vid Nyköpings Hus, där vi satt ett tag och kollade på allt som händer innan själva Gästabudet börjar, fäktningar, kast av yxor, riddare som blir dubbade och mycket annat. Precis innan vi skulle bege oss till bion så Rider Hertigarna Erik och Valdemar in, Erik (Göran) stannar till:

"Jaha, här sitter ni och har det trevligt"
"jodå"
"Somliga har det bra"
Japp, så gick det till när jag pratade med en tv-kändis för första gången! :P

Efter detta minnesvärda möte drog vi oss bort från Nyköpings hus och vidare mot Biostaden där vi skulle se, mogna som vi är, Ice Age 4, jorden skakar loss. Den var absolut väldigt bra, men det kändes lite olustigt när vi gick in i salongen och såg en massa sjuåringar och deras föräldrar sitta och stirra på ett par trettonåringar, jag tror att vi var de enda tonåringarna där inne....

Efteråt gick fick jag skjuts hem och åt middag och har kollat lite på Urban Legends.

Har även lagt in en massa bilder från Englandresan på min facebook-sida, kolla gärna in och kommentera :P

Ps. Om ni är intresserade av musik, teater, nyköping, historia, personer, organisation, eller något annat rekomenderar jag verkligen att gå och kolla på Nyköpings Gästabud, för även om du kanske inte tycker att Nyköpings historia är världens roligaste så kommer du få dig ett gott skratt, det är hur roligt, allmänbildande och musikaliskt som helst! Gå dit, ni kommer inte att ångra er!

Dålig bildkvalitet, men men, sånt e livet

Oxford: del 1

De flesta bilderna har ingen förklaring, försök bara njuta av en amatörs bilder ;)

The Randolph hotel, 5-stjärningt
Team AWESOME!
Englands mest fotograferade plats
Älskade ni ;)
Min framtida boning
Girl, who do you think you are?
Bästa snubben på stället, 1,95 lång och 80 kilo mer än jag ;)
Bästa "grabben" i Oxford, Come with my house i egen hög person
Gå inte dit, var inte där
Säger bara en sak, Hogwards
En förklaring på latin ;)

Kära Nacka får avsluta med denna bild, bästa sovställningen någonsin :)

Tack alla som gjorde resan till det den blev.

Fler bilder kommer
Next time, i stockholm rockar vi fötterna loss ;)

Städa städa städa städa bort din sura min....

Japp, snart ska jag börja städa i rummet, ska försöka få brodern att åka till jobbet först.
Jag gick upp vid cirka kvart över nio och började göra frukost 20 minuter senare, efter att jag vaknat upp igen... Jag känner att jag är lite osammanhängande nu... Jaja, sen frukosten har jag spelat sims och kollat på HIMYM (igen)

Jag har kommit fram till att inläggen kommer bli jättelånga om jag skriver om allt vi gjorde varje dag i England, därför ska jag försöka att få med höjdpunkterna:

Fotbollsmatchen
Haha, vägen hem från parken ;)
"Springa" till bussen
Christchurch college
Pride
Discot ;)

Citat:
"Come with my house I have candies" - Cyp
"Ska du ha lakrits?" - Nacka/giiiirl
"Klart jag kan, jag är en och nittiofem och väger åttio kilo mer än du" - Victor
"Du är för kort för att se hotfull ut" - Nacka/giiirl
"I do muscles" - Haha, Ri ;)
"Är du bök?" - Cyp
"I5 it 2 O for u?" (ni som var med fattar) - Ni vet vem ;)
"Du har ju något att fylla ut med" - Saga
"Det är bara för att du är blond och blåögd!" - Saga (kanske har du rätt ;) kul va det iaf)
"Hallå, har Marco redan gått av, han sa inget till mig! Vi går av på samma ställe, åh han ska få den lilla uslingen, f*n, nu måste jag gå från Tesco och hem, han vet att jag inte hittar den här vägen f*n din lilla italienare, varför sa du inget? NEEEEEEEEEEEEEJ!" svaret blev: "Sofie, han är över 20 centimeter längre än du, musklig och fyra år äldre..." - Denna konversation tillhör mig och Stockholm
Nej, nu får det vara slut på det roliga ;)
Nästan.

"It's oh, so quiet"

And so peaceful until man hör hur jennifer vänder sig i sängen bredvid, men jag dömer henne inte, hon ska ju faktiskt upp klockan halv 6 i morgon bitti för att sommarjobba.
Ja, så själv sitter jag uppe och tänkte uppdatera er alla (typ 5 pers) om vad som hän sen maj månad...

Min käre bror har tagit studenten, vilket innebär att han har gått ut gymnasiet, vilket innebär att jag kommer göra det om 5 år! Vad har jag gjort med mitt liv so far?
Jaja, så har även Albin fyllt år och både min och hans släkt var med på kalaset, han fick massa presenter och verkade allmänt glad. :)

På midsommarafton satt jag på ett flygplan i fem timmar, för att sedan bli hämtad av min värdfamilj på någon okänd plats i Abingdon, Oxford. Klockan hade hunnit bli över tolv när jag kom till ro och slumrade in.
Dagen därpå skulle vi visa för italienarna hur man firar midsommar, så vi fick dansa små grodorna och leka björnen sover (är det bara jag som inte visste att man lekte det på midsommar?)
Och nu kom jag på att jag glömde den enda "att-göra"saken jag hade i England, jag skulle förklara för Ina (italienarna) att jag förstod när de pratade om mig och när de pratade i allmänhet... Jaja, gjort är gjort, eller man kanske ska säga ogjort är inte gjort?... i alla fall, var var jag? Jo Ina var det ja, de var väldigt trevliga, en var extra trevlig... sorry, vill ni ha mer info får ni ta det personligen med mig ;)
En dagsutflykt vi var på var till Bath, i den staden fanns det en disneybutik är det fanns en massa disneykläder (mulan, toystory, spiderman, någon random prinsessa etc.) och storlekarna stod i ålder, så de minsta var 2-3 år och de äldsta var 8-10 år, gissa vem som kunde ha dem! :P (och jag blev väldigt stilig som Woddy...)
På discona som var var det många som dansade och många som ville dansa. Värst var Spanjorerna, men alla spanjorer var även dem väldigt trevliga, en del kanske för trevliga......
Men nu är man äntligen hemma igen, mitt kära Svea Rike, du är nog det finaste land jag känner (efter spanien)
Men jag kommer aldrig glömma er, Nacka, Sala, Ume, Malmö, Rom, Málaga, jag saknar tillochmed dig Danderyd!

Nej, nu ska jag sova, får bli ett längre inlägg om resan nästa gång vi ses.

Kram från Vischan


RSS 2.0