Redovisade steg

Haha, kom o tänka på det nu, jag redovisade 2 steg i fredags, matte steg 4 (gamla 12) och spanska 8, känner mig stolt för att det gick så j***a bra!
Matten handlade om statistik, jag redovisade för Fija, tror att hon stavas så, jaja, hon är den bästa matteläraren, enligt mig.
Spanskan handlade om att kunna beskriva vägen någonstans och att veta transportmedel, byggnader, platser och en massa grammatik...
Det gick sjukt bra, speciellt spanskan, jag skulle beskriva vägen till Culturum från skolan... jag kan inte ens det på svenska, vet bara hur det är hemifrån mig, jag sa det till Markus, han sa "Det är okej, jag är inte heller från Nyköping"! Haha, alltså visst, jag är från utkanten av Nyköping (ca 2,5 mil...) men jag har ju ändå bott i centrum i 2 år... Japp så kan det gå, men det gick jättebra ändå, det tog ungefär 5 minuter att redovisa stegen.
Jag älskar att redovisa matten för Fija! Det går så fort men ändå, ja man känner att man lär sig saker så lätt när man pratar med henne, jag vill att hon har våra Kpass. Jag måste prata med Uffe om labben som var förra veckan eftersom jag var sjuk typ hela tiden.
Är faktiskt nästan klar med engelska steg 16 också, så då kan jag redovisa det innan jag redovisat 15... Ska försöka redovisa för Susanne, eller Elin H, det är de bästa engelsklärarna enligt mig. Det har blivit mycket som jag tycker nu känner jag... Nej, men så här dags kan man ju inte bara sitta och skriva inlägg...
gammal dikt jag skrev för ett tag sen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0