Well Well

Vad jag gör just nu? Sitter och har fixat med tema för google chrome, blev lord of the rings, rätt snyggt faktiskt (alla som suckar räck upp er hand) Har tagit det lugnt idag, kände mig förkyld i morse, men det har gått över nu.
Känns inte som att många följer denna bloggen, så om du är bloggägare, skriv en kommentar så kan vi planera länkbyte, jag länkar dig och du länkar mig. Känns lite tråkigt att blogga är ingen kommenterar, läste också en insändare i en tidning, var någon person som inte fattade varför man ville läsa om någon annans liv på en blogg. så känns det nu lite grand:P Ingen som läser min blogg...
Får väl fixa en annan blogg som alla råkar klicka in på bara för att den heter något vanligt...
(Like that's gonna happend...)
På fredag ska jag klippa mig, Bella och Frida ska få hjälpa mig att välja frisyr........ ohooooooh.... Nej ingen fara, ja litar på er tjejer:D men kommer ni och säger att jag ska färga haret knallrött och ha snedbena och ena sidan av huvudet rakat i något snyggt mönster, då säger jag lycka till, att få mig att göra det, det vore lika meningslöst "som att bjuda barn på bullar utan att äta några själv!"
Har fortfarande inte sett klart säsong 1!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0